KPSS 2020/2 ortaöğretim tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tercihler zaman sona erecek?

Dikkatler KPSS 2020/2 ortaöğretim tercih kılavuzuna çevrildi. ÖSYM son dakika açıklamaları adaylar tarafından yakından takip edilirken 30 Aralık tarihinin gelmesi sonrasında araştırmalar daha da bir heyecanlı hale geldi. Tercihlerin daha önceden yapılan açıklamada 30 Aralık - 7 Ocak tarihleri arasında alınacağı resmen duyurulmuştu.

KPSS ortaöğretim tercih tarihleri için beklenen günüm gelemsi sonrasında adaylar daha da heyecanlanmaya başladı. KPSS 2020/1 tercihlerinde ortaöğretim, ön lisans ve lisans alanlarında alımlar daha önceden gerçekleşmişti. KPSS 2020/2 tercihlerinin ise 30 Aralık tarihinde başlayarak 7 Ocak gününe kadar devam edeceği vurgulanmıştı.

KPSS tercih kılavuzu henüz yayımlanmadı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, KPSS-2020/2 merkezi yerleştirme aday tercih işlemlerinin 30 Aralık 2020-7 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleştirebileceğini duyurdu. Tercih kılavuzunun yayımlanmasının ardından işlemlerin başlaması bekleniliyor.

KPSS 2020/2 ortaöğretim tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tercihler zaman sona erecek?

KPSS ORTAÖĞRETİM TERCİH KILAVUZU YAYINLANDI MI?

Bakan Selçuk, yazılı açıklamasında, KPSS-2020/2 için kurumların yerleştirme taleplerinin Kamu E-uygulama üzerinden elektronik ortamda alındığını belirterek gerekli incelemelerin tamamlanarak tercih kılavuzunda ilan edilmek üzere ÖSYM Başkanlığına gönderildiğini kaydetti.

 

KPSS 2020/2 ortaöğretim tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tercihler zaman sona erecek? ile ilgili etiketler KPSS 2020/2 kpss ortaöğretim KPSS tercih
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.