KPSS başvuru ücreti hangi bankalara yatırılır? Ne kadar?

KPSS başvuru ücreti hangi bankalara yatırılır sorusu gündemde. 2020 KPSS lisans sınavı başvurularının bitmesine az bir zaman kala adaylar son gelişmeleri yakından takip ediyor. KPSS ücreti ne kadar? İşte detaylar...

2020 KPSS lisans başvuru ücretinin hangi bankalara yatırılacağı ve ücretinin ne kadar olduğu araştırılıyor. Sınava girecek olan adaylar ‘2020 KPSS lisans başvuru ücreti ne kadar?’ sorusunun cevabını merak ediyor.

2020 KPSS lisans başvurularının başlamasının hemen ardından adaylar bir an önce işlemlerini tamamlamak adına harekete geçti. 13 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecek olan KPSS lisans başvuru ücretinin ne kadar olduğu ve hangi bankalara yatırıldığı konusunda bilgiler gündem geldi.

2020 KPSS BAŞVURU ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATACAK?

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

2020 KPSS LİSANS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu/Eğitim Bilimleri Oturumu (Her Bir Oturum İçin): 80,00 TL

KPSS Alan Bilgisi Sınavları (Her Bir Oturum İçin): 55,00 TL

ÖABT (Her Bir ÖABT Alanı İçin): 80,00 TL

KPSS başvuru ücreti hangi bankalara yatırılır? Ne kadar? ile ilgili etiketler KPSS kpss lisans kpss ücreti KPSS başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.