KPSS 2019/2 tercihleri başladı! Tercih ekranı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan duyuruya göre KPSS 2019/2 merkezi atama tercih kılavuzunun erişime açıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına, “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Tercih yapacak olan adaylar araştırma yapmaya başladı. İşte, KPSS 2019/2 tercihleri başladı! Tercih nasıl yapılır? Tercih ekranı! Detaylar haberimizde...

ÖSYM tarafından KPSS 2019/2 tercih kılavuzu erişime açıldı. Tercih kılavuzu ÖSYM’nin resmi sayfasından yapılan duyuruyla paylaşıldı. Birçok aday tercih yapmak için araştırmalar yapmaya başladı. Adaylar, tercihlerini 03-12 Aralık 2019 tarihleri arasında ÖSYM’nin resmi sitesi üzerinden gerçekleştirebilecektir.  İşte, KPSS 2019/2 tercihleri başladı! Tercih nasıl yapılır? Tercih ekranı! Detaylar haberimizde...

KPSS 2019/2 tercihleri başladı! Tercih ekranı!

TERCİH EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

KPSS TERCİHLERİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Bu kapsamda KPSS-2019/2 Tercih Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. Adaylar tercihlerini “https://ais.osym.gov.tr” adresinden 3-12 Aralık tarihleri arasında yapabilecek. Tercih süreci 12 Aralık 2019 saat 23.59'da sona erecek.

KPSS TERCİHLERİ NASIL VE NEREDEN YAPILACAK?

Tercih işlemleri, KPSS-2019/2 Tercih Kılavuzu kurallarına göre T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak gerçekleştirilecek.

KPSS 2019/2 tercihleri başladı! Tercih ekranı! ile ilgili etiketler KPSS ÖSYM Sınav başvuru 2019 tercih ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.