KPSS 12 yıl hizmet yapmış memurun yıllık izni kanuna göre ne kadardır?

KPSS 2020 önlisans sınavında çıkan 12 yıl hizmet yapmış memurun yıllık izni kanuna göre ne kadardır sorusu gündemde yer aldı. Peki, 12 yıl hizmet yapmış memurun yıllık izni kanuna göre ne kadardır? İşte cevabı…

KPSS 2020 önlisans sınavı sona erdi. 25 Ekim Pazar gününde ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS önlisans sınavında çıkan sorular sosyal medyada gündem olamaya devam etti. Bilet ve Oscar ödülü soruları sonrasında memur sorusu da bunlardan birisi oldu. Peki, 12 yıl hizmet yapmış memurun yıllık izni kanuna göre ne kadardır?

Yıllık izin:

Madde 102-(Değişik:31/07/1970-1327/46 md.) Devlet memurlarının yıllık izin süresi, hizmeti 1 yıldan on yıla kadar (on yıl dahil) olanlar için yirmi gün, hizmeti on yıldan fazla olanlar için 30 gündür. Zorunlu hallerde bu sürelere gidiş ve dönüş için en çok ikişer gün eklenebilir.

KPSS 12 yıl hizmet yapmış memurun yıllık izni kanuna göre ne kadardır? ile ilgili etiketler KPSS kpss önlisans Memur sorusu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.