Kozan'daki orman yangını kontrol altına alındı

Adana’nın Kozan ilçesinde 6 ayrı noktadan çıktığı tespit edilen orman yangını ekiplerinin çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Akdam Mahallesi Karapınar mevkiinde çıkan orman yangını Kozan Orman İşletme Müdürlüğü ve çevre ilçelerden gelen destek ekipleri tarafından gerçekleştirilen müdahale ile kısa sürede çembere alındı. Orman yangını söndürme ekipleri Karapınar Mahallesi'nde orman yangınına müdahale ederken, yangının geçen yıl yine aynı günde Akdam bölgesinde çıkması dikkat çekti.

Ekipler bölgede soğutma çalışmalarını sürdürürken, yangında ilk belirlemelere göre 6 ayrı noktadan yangının çıktığı ve yaklaşık bir hektar alanın etkilendiği belirlenerek, jandarma ekipleri yanına sebep olan kişi ya da kişileri arıyor.

Kozan'daki orman yangını kontrol altına alındı ile ilgili etiketler Adana Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.