Kozan’da ormanlık alanda kadın cesedi bulundu! Bir gün önce bırakılmış

Adana’nın Kozan ilçesinde ormanlık alanda bir kadına ait ceset bulundu. Ormanlık alanda yürüyen vatandaşların kanlar içinde bulduğu kadının üzerinden kimlik çıkmadı. Yetkililer ölen kadının bir gün önce ormana bırakıldığını belirledi.

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Minnetli Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yürüyen vatandaşlar, çalıların arasında bir kadının hareketsiz yattığını gördü.

Kadının kanlar içerisinde olduğunu gören mahallelinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, üzerinden kimlik çıkmayan kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Kadının bir gün önce ormanlık alana bırakıldığını değerlendiren jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Kadının cesedi ise kimliğinin ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumu morguna götürüldü.

DHA

Kozan’da ormanlık alanda kadın cesedi bulundu! Bir gün önce bırakılmış ile ilgili etiketler Adana Kozan Orman kadın cesedi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.