Kozalak toplamak isterken canından oldu

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir kişi kozalak toplamak isterken yaşamını yitirdi. Çam ağacına çıkan 27 yaşındaki Yasin Taş elindeki demir çubuk ağacın üzerinden geçen elektrik tellerine temas edince akıma kapıldı. ağaçta asılı kalan ve itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden indirilen Taş, yaşamını yitirdi.

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kadı Kalesi Mahallesi Yuvam Sitesi girişinde meydana geldi. Evli ve 1 çocuk babası Yalçın Taş, kozalak toplamak için yaklaşık 6 metre uzunluğundaki çam ağacına çıktı.

Kozalak toplamak isterken canından oldu

Taş'ın elindeki demir çubuk, ağacın üzerinden geçen yüksek gerilim hattı tellerine temas etti. Akıma kapılan Taş, ağaçta asılı kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kozalak toplamak isterken canından oldu - Resim : 2

Elektriğin kesilmesinin ardından itfaiye ekiplerince ağaçtan indirilen Yasin Taş'ın yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yasin Taş'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kuşadası Devlet Hastanesi'ne, ardından otopsisi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kozalak toplamak isterken canından oldu - Resim : 3

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kozalak toplamak isterken canından oldu ile ilgili etiketler Aydın Kuşadası akıma kapıldı kozalak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.