Koyun otlatırken kanala düşen çocuk kayboldu! Arama çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfa’da koyunları otlatırken dengesini kaybedip sulama kanalına düşen çocuk kayboldu. Çocuğu bulmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı kırsal Şeyhçoban Mahallesi yakınlarında yaşandı.

Koyun otlatırken kanala düşen çocuk kayboldu! Arama çalışmaları devam ediyor

14 YAŞINDAKİ ÇOCUK AKINTIYA KAPILDI

Mahallenin yakınından geçen DSİ’ye ait sulama kanalının kenarında koyun otlatan 14 yaşındaki Mahmut Devizan, iddiaya göre ayağının kayması sonucu suya düşerek akıntıya kapıldı.

Koyun otlatırken kanala düşen çocuk kayboldu! Arama çalışmaları devam ediyor - Resim : 2

EKİPLER, HENÜZ ÇOCUĞA ULAŞAMADI

Çocuğun kanala düştüğünü görenler durumu ekiplere haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis, jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri çocuğu bulmak çalışma başlattı. Sualtı polisleri akıntının çok fazla olduğu kanala girerek çocuğa ulaşmaya çalıştı. Kanalın yaklaşık 15 kilometrelik bölümünde arama yapan ekipler, henüz çocuğa ulaşmayı başaramazken vatandaşlar da bölgeye akın ederek çalışmaları izledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Koyun otlatırken kanala düşen çocuk kayboldu! Arama çalışmaları devam ediyor - Resim : 3

İHA

Koyun otlatırken kanala düşen çocuk kayboldu! Arama çalışmaları devam ediyor ile ilgili etiketler Şanlıurfa Haliliye Çocuk sulama kanalı Koyun otlatma düştü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.