Köyün ortasına bilinmeyen bir cisim düştü!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde ormanlık alanda ne olduğu henüz tespit edilemeyen bir cisim bulundu. Nurdağı Kaymakamı Lokman Düzgün, "Ne olduğunu bilmiyoruz. Teknik ekipler enkazı inceleyince sonuç ortaya çıkacak" dedi.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinin Hamidiye Mahallesi ormanlık alanında roket parçası olduğu düşünülen enkaz bulundu. 

ENKAZI TEKNİK EKİPLER İNCELEYECEK

Kaymakam Lokman Düzgün yaptığı açıklamada, olaydan yeni haberdar olduklarını ve jandarma ekiplerinin bölgeye sevk ettiklerini, enkazı teknik ekiplerin inceleyeceğini söyledi. Düzgün, "Ne olduğunu bilmiyoruz. Teknik ekipler enkazı inceleyince sonuç ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

Köyün ortasına bilinmeyen bir cisim düştü!

KÖYLÜLER BULDU

Mahalle Muhtarı Süleyman Arslan ise enkazın köylüler tarafından bulunduğunu ve kendisine telefonla haber verildiğini ifade etti. Konuyu kaymakamlık ve jandarmaya bildirdiğini dile getiren Arslan, "Enkazın roket parçası olduğunu düşünüyoruz. Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Teknik ekip bekleniyor" diye konuştu.

Köyün ortasına bilinmeyen bir cisim düştü! - Resim : 2

Köyün ortasına bilinmeyen bir cisim düştü! ile ilgili etiketler Gaziantep Enkaz köy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.