Köylüler askerlerini yalnız bırakmadı...

Helikopterde yaşanan teknik bir aksaklıktan dolayı Afyonkarahisar'a zorunlu iniş yapan askeri personele köylüler kucak açtı.

Ankara’dan Isparta’ya taşınan Kara Havacılık Okul Komutanlığı’na ait helikopter, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Alanyurt Köyü sınırlarında teknik bir aksaklık nedeniyle acil iniş yaptı. Helikopterin iniş yaptığını gören yöre halkı ilk olarak olumsuz bir durum olup olmadığını görmek amacıyla bölgeye gitti.

Askeri helikopterdeki personelin iyi olduğunu gören köy halkı, bu kez misafirperverlik örneği göstererek görenleri duygulandıracak bir davranışa imza attı. Askerlerin iyi olduğunu gören köylüler evlerinden getirdikleri yiyecek ve içeceklerle hemen oracıkta bir yer sofrası kurdu. Kurulan sofrada köylülerle birlikte bağdaş kuran askeri personelin bir hayli keyifli olduğu gözlendi.

Köylüler askerlerini yalnız bırakmadı...


VALİLİKTEN KÖYLÜLERE TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI


Afyonkarahisar Valiliği de helikopterin zorunlu iniş yaptığını, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek, askeri personelin, arızanın giderilmesinin ardından tekrar havalanarak Isparta’ya indiğini kaydetti. Açıklamada, askeri mürettebata yemek ikram eden köylülere de teşekkür edildi.

Köylüler askerlerini yalnız bırakmadı... - Resim : 2

Köylüler askerlerini yalnız bırakmadı... - Resim : 3

Köylüler askerlerini yalnız bırakmadı... - Resim : 4

Köylüler askerlerini yalnız bırakmadı... - Resim : 5

Köylüler askerlerini yalnız bırakmadı... - Resim : 6

Köylüler askerlerini yalnız bırakmadı... ile ilgili etiketler asker Afyonkarahisar köylü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.