Köyceğiz’de alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor!

Muğla’daki yangınların 6. gününde facianın boyutu her geçen dakika büyüyor. Köyceğiz ilçesinde Perşembe günü başlayan ve zaman zaman kontrol altına alınan yangın bugün yeniden şiddetlendi. Yangın nedeniyle alevlerin yaklaştığı Çayhisar köyü boşaltılıyor.

Köyceğiz’de sabah saatlerinden itibaren yayılmaya devam eden yangında alevler Çayhisar köyüne yaklaşınca, insanlar canlarını ve mallarını kurtarmak için yetkililerin uyarılarını dikkate alarak köyü boşaltmaya başladı.

Köyceğiz’de alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor!

Pek çok kişi köyü terk ederken, bazı kişiler ise kamyon ve kamyonetlere hayvanlarını yükleyerek bölgeden uzaklaşmaya başladı. 

Köyceğiz’de alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor! - Resim : 2

EV VE AHIRLAR ZARAR GÖRDÜ

Alevlerin tahliye edilen mahalleye ulaşması ile bazı ev ve ahırların yangından zarar gördü.

Köyceğiz’de alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor! - Resim : 3

Zaman zaman şiddetli esen rüzgar ile yangın büyürken, Zeytinalanı ve Taşdibi Mahalleleri de tehdit altında. Köyceğiz’deki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Köyceğiz’de alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor! - Resim : 4

 

Köyceğiz’de alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor! ile ilgili etiketler Muğla Köyceğiz Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.