Köy imamından dondurucu soğukta yolda kalanlara yürekleri ısıtan yardım: AK Partili vekil test etti!

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Demirbel köyü imamı Adem Eser'in kar yağışı nedeniyle yolda kalanlara elinde termosla çay ve bisküvi dağıtması 'İnsanlık ölmemiş' dedirtti. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Adem hocayı test ettiğini belirterek, "İsmimi vermeden arayarak yolda kaldığımızı söyledim, hocamızdan'Evimizi açtık, yemek hazır, camiyi de açarak hazırladık.' yanıtını aldım." dedi.

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesi Demirbel köyünden İmam Hatip Adem Eser, dondurucu soğukta yoğun kar yaşığı nedeniyle yolda kalan vatandaşlar için, karayoluna çıkarak elinde termosla yolda kalan şoförlere çay ve bisküvi dağıtıyor.

İmam Adem Eser’in bu davranışını cep telefonu ile görüntüleyen bir tır şoförünün sosyal medya gruplarında paylaşması tıklanma ve beğeni rekorları kırdı.

"MİLLET ÜŞÜMESİN DİYE ÇAY DAĞITIYORUM. MİLLET PARAYLA ZANNEDİYOR"

Videoda Eser, bardakla tır şoförüne çay ikram ederken kendisine “Sen nereden geliyorsun” diyen şoföre, “Ben karşı köyün imamıyım. Millet üşümesin diye çay dağıtıyorum, bisküvi dağıtıyorum. Millet zannediyor parayla, kimse almıyor. Allah rızası için dağıtıyoruz” diye konuştu.

Yürekleri ısıtan bu davranışa karşılık teşekkürlerini ileten vatandaş, "Allah kabul etsin. Allah işini gücünü rast getirsin." diyerek dua etti.

 

Köy imamından dondurucu soğukta yolda kalanlara yürekleri ısıtan yardım: AK Partili vekil test etti! - Resim : 2

AK PARTİLİ EROĞLU ADEM HOCAYI TEST ETTİ

Orman ve Su İşleri eski Bakanı ve AK Parti Afyon Milletvekili Veysel Eroğlu ise Twitter hesabından İmam Adem Eser'i test ettiğini dile getirerek "Şuhut Demirbel köyü İmamı Adem hocanın telefonunu buldum.Önce Kendimi tanıtmadan  'yolda kaldık yardım ediyormuşsunuz' dedim. Hocamız, 'evimizi açtık, yemek hazır, camiyi de açarak hazırladık' deyince kendimi tanıtıp teşekkür ettim Helal olsun." ifadelerini kullandı. 

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ: ADEM ESER HOCAMIZI CAN-I GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da Twitter hesabından yürekleri ısıtan videoyu paylaşarak Hademe-i Hayrat geleneğine dikkat çekti. Başkan Erbaş, "Asırlar boyu Hademe-i Hayrat olarak anılan din gönüllülerimiz, iyiliğin hizmetkârı olmaya devam ediyor. Yolda kalanlara Allah rızası için sıcak çay ve bisküvi dağıtan Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesi Demirbel Köyü İmam Hatibimiz Adem Eser hocamızı can-ı gönülden tebrik ediyorum." dedi. 

Köy imamından dondurucu soğukta yolda kalanlara yürekleri ısıtan yardım: AK Partili vekil test etti! ile ilgili etiketler İmam Afyonkarahisar Şuhut Çay adem eser soğuk Veysel Eroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.