Kötü yorum yapanlara 'örgüt kurma' suçlaması!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, sosyal medyada kendisi hakkında kötü yorumlarda bulunan takipçilerinin ismini listeleyip bu isimler hakkında savcılığa 'örgüt kurmak' suretiyle şikayette bulunacağını söyledi.

Seren Serengil, Instagramdan kendisi hakkında kötü yorum yapan kullanıcı isimlerini tek tek yazıp liste olarak sosyal medyadan paylaştı. Serengil, savcılığa bu kullanıcılar hakkında örgüt kurmaktan şikayette bulunacağını söyledi.

"SAKLANDIĞINIZI DÜŞÜNÜN"

Seren Serengil, "Sırf yorum yapmak için hesap açıp hakaret eden, iftira atan Instagram kullanıcıları, siz kendinizi sakladığınızı düşünün hepiniz tespit edildiniz. Savcılık ve emniyette bakalım örgüt kurmak sureti ile internet üzerinden suç işlemek suçu ile ilgili savunmanız ne olacak... 

 "STRESİN DORUĞUNU YAŞATTILAR BANA"

Bebek sahibi olmaya çalıştığımı bu süreçte doktorun yasakladığı stresin doruğunu yaşattılar bana. Bana bu şartlarda zaten kan pıhtılaşmam yüzünden riskli bir gebelik geçireceğim. Bunun stresi ayrı, anneme ölmüş babama benim namusuma edilen hakaretler ve iftiraları evli bir kadın olarak kaldırabilmem mümkün değil!" deyip bu kullanıcılar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Kötü yorum yapanlara 'örgüt kurma' suçlaması!

Kötü yorum yapanlara 'örgüt kurma' suçlaması! ile ilgili etiketler Seren Serengil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.