Kötü haberi Seren Serengil duyurdu! Serdar Ortaç ilaçla birlikte alkol kullanınca...

Geçtiğimiz Cuma akşamı Kıbrıs'ta sahne alan Serdar Ortaç’ın zehirlendiği ortaya çıktı. Vasiyet açıklamasıyla gündem olan 51 yaşındaki şarkıcı için, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemesem Olmaz programının sunucularından Arto, ''İlaçla birlikte alkol kullanmazsa iyi olur'' yorumunda bulundu.

Ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, geçtiğimiz Cuma akşamı Kıbrıs’ta konser veren Türk popunun sevilen isimlerinden Serdar Ortaç’ın zehirlendiğini açıkladı. Uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden Ortaç için Arto’dan ilginç açıklamalar geldi.

 

SERDAR ORTAÇ'TAN VASİYET AÇIKLAMASI

Kıbrıs’ta sahne almadan hemen önce kendisiyle bir araya gelen basın mensuplarına vasiyetini açıklayan Serdar Ortaç, resmi bir işlemde bulunmadığını söyleyerek, "Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi adına avukatlara da sözlü olarak da ilettim. 40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünü Mehmetçik vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.


SEREN SERENGİL, SERDAR ORTAÇ'IN ZEHİRLENDİĞİNİ DUYURDU

Beyaz TV ekranlarının en çok izlenen programlarından Söylemesem Olmaz’ın sunucularından Seren Serengil’de canlı yayında Ortaç’ın Kıbrıs’taki sahnede zehirlenerek fenalaştığından ve durumunun kötü olduğundan söz etmişti. Serengil'in açıklamalarının ardından ise Ortaç'a seslenen Arto dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

ARTO: FRENİ BOŞALMIŞ KAMYON GİBİSİN

Yorumcu Arto ise Ortaç için "Ben bir tavsiyede bulunacağım. İlaçla birlikte alkol kullanmazsa iyi olur. Zaten ileri derecede bir hastalığı var. Bu kadar değerli bir insan olup neden kendine bakmadığı çok üzüntü verici. İlaç değiştirmiş olabilirsin ama bunu alkolle birlikte yaparsan çok zorlanırsın. Freni boşalmış kamyon gibisin. Sen çok değerli bir adamsın" şeklinde konuştu.

 

Kötü haberi Seren Serengil duyurdu! Serdar Ortaç ilaçla birlikte alkol kullanınca... ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Seren Serengil Arto Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.