Kötü haber: Yarın da yollar kapalı!

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve Vodafone Yarı Maratonu nedeniyle öğle saatlerinde Boğaziçi Köprüsü’nün her iki istikameti araç trafiğine kapatıldı. Köprü trafiğe açılmasına rağmen sürücüler için pazar kabusu devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde bu yıl 52’ncisi düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Saat 11.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü’nün her iki istikameti de araç trafiğine kapatıldı. Bisiklet turundan ve maratondan habersiz saatlerce trafikte kalan sürücüler duruma isyan etti.

Yolda kalan vatandaşlar mecburen Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yönelince burada da trafik uzun kuyruklar oluşturdu.

1. köprünün kapalı olduğunu öğrenen sürücüler Çamlıca'dan 2. köprüye bağlanmak isteyince bağlantı yolları da tamamen tıkandı.

* İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da düzenlenecek 57. Alay Vefa Yürüyüşü nedeniyle yarın da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 25 Nisan Pazartesi günü Çanakkale savaşlarında kahramanlıklarıyla destanlaşan başta 57. Alay şehitleri olmak üzere Çanakkale şehitlerini anmak, onları yad etmek için düzenlenecek ve Fatih'te bulunan Mihrimah Sultan Camisinden başlayacak 57. Alay Vefa Yürüyüşü nedeniyle saat 06:00'dan etkinlik bitimine kadar trafiğe kapanacak yollar ve sürücülerin kullanabileceği alternatif güzergahlar belirlendi.

Bu doğrultuda, 8 Mayıs Kavşağı'ndan Hz. Halid Bulvarı Mado kavşak istikametine gidiş, Mado kavşağından Eyüp Sultan Bulvarı Rami Yolu katılımı gidiş, Rami Yolu katılımdan Edirnekapı Kara Şehitliği'ne gidiş yönünde yollartrafiğe kapatılacak.

8 Mayıs Kavşağı ve Hz. Halid Bulvarı'ndan gelen ve Eyüp istikametinden Hz.Halid Bulvarı'na gelen akım Silahtarağa Caddesi'ne, Hz.Halid Bulvarı Rami Yolu'na katılımdan itibaren Edirnekapı Kavşağı'ndan gelen akım ise varyanttan Eyüp Sultan Bulvarı'na yönlendirilecek.

Eyüp Sultan Bulvarı Eyüp istikametinden gelen sürücüler ise Hz. Halid Bulvarı-8 Mayıs Kavşağı istikametine devam edecek.

Kötü haber: Yarın da yollar kapalı! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.