Kötü gidişat sonrası Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve birçok futbolcu ayrılacak iddiası

Kerem Aktürkoğlu kararını verdi, ayrılıyor. Galatasaray'da bu sezon yaşanan kötü gidiş ve Avrupa'ya katılım hakkı elde edememe üzerine başta Kerem Aktürkoğlu olmak üzere birçok oyuncu ayrılık kararı aldı. Sarı-kırmızıların kâbus gibi bir sezon geçirmesi ve önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları'na katılamayacak olması nedeniyle birçok oyuncunun ayrılmayı kafasına koyduğu belirtildi.

Galatasaray'da bu sezon yaşanan büyük çöküş sonrası oyuncular da kötü etkilenmiş durumda. Bu isimlerden biri de Kerem Aktürkoğlu oldu. Milliyet'ye yer alan habere göre; Kerem'in yanı sıra Mostafa Mohamed, Olimpiu Morutan, Victor Nelsson ve Marcao da ayrılık eşiğinde.

KEREM TAKIMDAN AYRILIYOR

Sarı-kırmızıların kâbus gibi bir sezon geçirmesi ve önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları'na katılamayacak olması nedeniyle birçok oyuncunun ayrılmayı kafasına koyduğu belirtildi. Özellikle Kerem Aktürkoğlu ve Mostafa Mohamed gibi isimlerin, yeni sezonda Avrupa'nın üst düzey liglerine transfer olma hayalini taşıdıkları bildirildi.

ÜST DÜZEY TAKIMLARIN GÖZDESİLER

Diğer taraftan hayal kırıklığı yaşayan Morutan'a da menajerinin kulüp aradığı belirtildi. Sarı-kırmızılılarda bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ndeki performansları sonrası Nelsson ve Marcao gibi isimler de üst düzey takımların gözdesi durumundalar.

 

Kötü gidişat sonrası Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve birçok futbolcu ayrılacak iddiası ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.