Kos'tan tahliye edilen Türkler Bodrum'a böyle getirildi... / VİDEO

Kos Adası'ndaki Türk vatandaşlar Bodrum'a getirildi. Feribotu AFAD ve diğer sağlık ekipleri karşıladı.

Türkiye'nin depreme Kos'ta yakalanan Türkleri almak için gönderdiği feribot, Bodrum'a döndü. Limana yanaşan feribottan önce yaralılar indirildi. Tahliye edilenler arasında depremde yaralanan Selim Çaydanlı ve Utku Hasdemir de bulunuyor. Feribotu AFAD ve diğer sağlık ekipleri karşıladı.

ryerywyw

Depremde ölen diğer kurban ise, 20 yaşındaki bir İsveçli. Yunan yetkililer, bir eğlence merkezinin duvarının çökmesiyle can kayıpları meydana geldiğini açıkladı.

100'ü aşkın yaralı ise hastanelere taşındı. Bazı yaralıların durumu ağır.

wtywetwet

6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Kos Adası'ndaki Türk vatandaşlar Bodrum'a getirildi.

Doğan haber Ajansı'na konuşan Türk turistlerden Tunç Özer, "Gece depremle uyandık. Panikle aşağı koştuk, insanlar su geliyor diyerek üzerimize doğru koşuyorlardı. Biz de bir parka sığınarak geceyi orada geçirdik" dedi.

Rıfat Gülaşar ise, "Çok şiddetli bir sallantı oldu. Herkesle birlikte kaçmaya başladık" sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

Kos'tan tahliye edilen Türkler Bodrum'a böyle getirildi... / VİDEO ile ilgili etiketler deprem Bodrum kos adası yaralı geldi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.