KOSGEB e-Tebligat nedir? PTT UETS ne demek, nasıl kayıt olunur?

KOSGEB’den destek alan kobilere yönelik bir son dakika e-Tebligat uyarısı yapıldı. Kobilerin bir an öncesinde UETS sistemine kayıt olmalarının gerekliliğinden söz edildi. Peki, e-Tebligat nedir? PTT UETS ne demek, nasıl kayıt olunur?

KOSGEB’den kobilere yapılan son dakika e-Tebligat uyarısında nazı noktalara dikkat çekildi. Bundan sonraki süreç zarfında KOSGEB resmi tebligatlarının PTT UETS üzerinden yapılacağı kaydedildi. Bunun için son gün olan 1 Şubat tarihine kadar KOSGEB kobilerinin UETS’ye bilgilerini kaydetmeleri gerekiyordu.

PTT UETS Nedir?

7201 sayılı Tebligat Kanunu’nun değiştirilen 7/a maddesi ile 6.12.2018 tarihinde yayımlanan 30617 sayılı Elektronik Tebligat Yönetmeliğine uyarınca yapılan elektronik tebligat işlemlerini yürütmek amacıyla PTT A.Ş tarafından kurulan, işletilen ve güvenliği sağlanan sisteme UETS adı veriliyor.

KOSGEB e-Tebligat nedir? PTT UETS ne demek, nasıl kayıt olunur?

E-Tebligat Nedir?

Tebligat Kanununda belirlenen tebligat çıkarmaya yetkili merciler tarafından elektronik ortamda hazırlanan tebligatların e-Tebligat Yönetmeliğine uygun olarak değiştirilemez ve inkar edilemez bir şekilde UETS yoluyla alıcılarına iletilmesine e-Tebligat deniliyor.

E-tebligat adresi almak için: https://basvuru.etebligat.gov.tr/

E-tebligat hakkında detaylı bilgi için: https://www.ptt.gov.tr/Sayfalar/Posta/UETS.aspx

KOSGEB e-Tebligat nedir? PTT UETS ne demek, nasıl kayıt olunur? ile ilgili etiketler KOSGEB e-tebligat PTT UETS
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.