KOSGEB destek programı başvuruları başlıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank KOSGEB destek programına başvuruların pazartesiden itibaren e-Devlet aracılığıyla yapılabileceğini açıkladı. Bakan Varank, yaptığı açıklamada girişimcileri bu programa başvurmaya davet etti.

KOSGEB destek programından yararlanmak isteyen KOBİ'lere ilişkin müjdeyi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Boğaziçi Yöneticiler Vakfı tarafından "Girişimcilik" temasıyla düzenlenen "Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu"na video konferans yöntemiyle katıldı.

"GİRİŞİMCİLERİMİZİ BAŞVURMAYA DAVET EDİYORUM"

Bakan Varank, KOSGEB desteklerine Pazartesi gününden itibaren başvuru yapılabileceğini ve girişimcileri başvuruya davet etti.

Bakan Varank, "Başvurular pazartesiden itibaren e-Devlet aracılığıyla yapılabilecek. Girişimcilerimizi başvurmaya davet ediyorum" ifadesini kullandı.

 

KOSGEB destek programı başvuruları başlıyor ile ilgili etiketler Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank KOSGEB destek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.