Koronayla dalga geçti, virüse ilk o yakalandı

Koronavirüse yakalandığı ortaya çıkan Rudy Gobert tüm NBA maçlarının süresiz ertelenmesine neden oldu. Gobert'ın hastalıktan birkaç gün önce basın toplantısında koronavirüsle dalga geçtiği görüntüler ise eleştirilerin hedefi oldu.

NBA'den yapılan açıklamada Utah Jazz'ın Fransız yıldızı Rudy Gobert'e yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve tüm maçların ikinci bir bildirime kadar askıya alındığı bildirildi.

Test sonucu Utah Jazz ve Oklahoma City Thunder maçı başlamak üzereyken açıklandı. Karşılaşma iptal edildi ve NBA daha sonrasında normal sezon maçlarının askıya alındığını duyurdu.

BASIN TOPLANTISINDA TİYE ALDI

Rudy Gobert pazartesi günü yapılan basın toplantısının sonunda koronavirüsü ti'ye almak için basın toplantısındaki tüm mikrofon, telefon ve kayıt cihazlarına dokunmuştu. Bu olayın üzerinden 3 gün geçmeden Gobert'te koronavirüs testinin pozitif çıkması spor dünyasının gündemine oturdu.

Koronayla dalga geçti, virüse ilk o yakalandı

SOSYAL MEDYADA SERT ELEŞTİRİ

Gobert sosyal medyada hem hastalığı ciddiye almadığı hem de kayıt cihazlarına dokunarak cihazların sahiplerini riske attığı için ağır sözlerle eleştirildi.

İşte Gobert hakkında sosyal medyada yazılan yorumlardan bazıları;

– Gobert koronavirüs tedbirleriyle dalga geçmek için tüm mikrofonlara dokundu. Bugün testi poizitif çıktı. Merak ediyorum mikrofonlarla virüsü yaydı mı? Sorumsuz aptal.

– Asıl soru şu: NBA'in içinde kaç çalışan, gazeteci o mikrofonlara dokunduktan sonra korona kaptı?

– Şimdi çok kötü hissediyor olmalı. Eminim o mikrofonlar başkalarının hastalığı kapmasına neden oldu. Çok cahilce bir davranış.

– Eğer Gobert kendi aptallığı yüzünden NBA ve hayranlarını koronaya maruz bıraktıysa Lig'den atılmalı.

Koronayla dalga geçti, virüse ilk o yakalandı ile ilgili etiketler NBA video Koronavirüs Utah Jazz Rudy Gobert
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.