Koronaya yenik düşen doktor Salih Cenap Çevli toprağa verildi! Cenazede sadece SuperHaber vardı...

Koronavirüs ile mücadele eden doktor Salih Cenap Çevli, dün hayatını kaybetti. Vefatıyla büyük üzüntü yaratan doktor Çevli, bugün Kilyos'ta gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Bahçelievler’de görev yaptığı özel bir hastanede troid bezi ameliyatı sırasında koronavirüs kaptığı öğrenilen emekli tabib albay Salih Cenap Çevli mayıs ayının başından, 10 Mayıs’a kadar ayakta tedavi görmüştü.

Çevli, kronik rahatsızlıkları ve solunum sorunu nedeni ile Florance Nightingale Hastanesi’nde,yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Çevli bugün, yaşamını yitirdiği hastaneden alınarak,önce Alibeyköy Mezarlığı morguna, oradan da, Kilyos Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

Koronaya yenik düşen doktor Salih Cenap Çevli toprağa verildi! Cenazede sadece SuperHaber vardı...

DOKTOR ÇEVLİ AYYILDIZLI BAYRAK VE TEKBİRLERLE SON YOLCULUĞU’NA UĞURLANDI!

Doktor Çevli, eşi, kardeşi, yakın akraba ve meslekdaşlarının katıldığı cenaze töreni ile Kilyos Mezarlığı’na götürüldü .Burada kılınan cenaze namazı sonrası, koronavirüsten yaşamını yitirenler için ayrılan Kilyos Mezarlığı’nda, tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı.

Koronaya yenik düşen doktor Salih Cenap Çevli toprağa verildi! Cenazede sadece SuperHaber vardı... - Resim : 2

EŞİ BAYRAĞI 3 KEZ ÖPEREK BAŞINA KOYDU VE DUA ETTİ!

Çevresinde çok sevilen, kurulan sanal hastanede ve rahatsızlandıktan sonra, yoğun bakımda tedavi görürken, sosyal medya hesabından soruları yanıtlayan doktor Çevli’nin cenazesinde duygu dolu anlar yaşandı.

Cenazede, doktor Çevli’nin eşine bir yakını tabutuna örtülen ay yıldızlı bayrağı 3 kez öperek verdi. Doktor Cenap Çevli’nin eşi Pınar Aydın Çevli de eşinin üzerinden alınan bayrağı 3 kez öperek aldı.

Pınar Aydın Çevli, 3 çocuk babası eşi toprağa verilene ve son duası yapıldıktan sonra da, ay yıldızlı bayrağı elinden bırakmadı.

Koronaya yenik düşen doktor Salih Cenap Çevli toprağa verildi! Cenazede sadece SuperHaber vardı... - Resim : 3

Pınar Aydın Çevli, eşi Cenap Çevli toprağa verildikten sonra, mezarın başından ayrılmadı.
Sessiz sessiz ağlayan ve sağ eli ile getirilen çiçekleri mezara koyan ve toprağı okşayan Pınar Aydın Çevli’nin bu durumu cenazeye gelenleri ağlattı.

Koronaya yenik düşen doktor Salih Cenap Çevli toprağa verildi! Cenazede sadece SuperHaber vardı... - Resim : 4

“OLMADI MAALESEF MEVLÜT BEY OLMADI!”

Salih Cenap Çevli’nin toprağa verilmesinden sonra Pınar Aydın Çevli, yoğun bakımda eşi ile röportaj yapan, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e, ”Olmadı maalesef Mevlüt Bey olmadı. Bu kez hoca başaramadı.Yaşasaydı sizinle yaşadıklarını anlatacaktı. Bu hastalığı ve yaşadıklarını, herkese anlatmayı çok istiyordu.”dedi.

Koronaya yenik düşen doktor Salih Cenap Çevli toprağa verildi! Cenazede sadece SuperHaber vardı... - Resim : 5

 MESLEKTAŞLARI DOKTOR ÇEVLİ İÇİN MESAJLAR YAZDILAR!

Öte yandan iyileşmeye başladığı sırada birden bire yaşamını yitiren cerrah doktor Salih Cenap Çevli’nin ölümü tıp dünyasında adeta şok etkisi yarattı.

Doktor Çevli’nin arkadaşları, talihsiz doktorun ardından, duygu dolu mesajlar yazdı.

İşte doktor Çevli için yazılan o mesajlar:

-Birkaç gün önce tweetini paylaşmıştı "Çok ağır bir dönem geçiriyorum. Entübe olmamak için sürünerek çaba gösterdim. #Covid19 yoğun bakıma gireceklerin kolay okuyup faydalanacağı kısa el kitabı yazacağım" diyerek. Genel Cerrah Op. Dr. Salih Cenap Çevli maalesef hayatını kaybetti.

-44 yıllık devre arkadaşım,can dost,hayatını mesleğine ve ailesine adamış Op.Dr.Cenap ÇEVLİ'yi bugün covid 19 dan tedavi gördüğü hastahanede kaybettik
Çok üzgünüm sözün bittiği yerdeyiz
Ailesinin ve devre arkadaşlarımın başı sağolsun
Virüs ilk günkü gibi halen tehlikeli sakın gevşemeyin.

-Çok kıymetli arkadaşım, can dostum, ağabeyim, seni kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Seni kalbimize ve Meslek Şehitleri Listesine yazdık. Acımız büyük... Allah rahmet eylesin. Ruhun şad, mekanın cennet olsun. .. Işıklar içinde, huzur içinde uyu güzel insan... 
Pınar Hanım başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. 

 -Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun.. Eşin Pınar ve çocuklarına sabır diliyorum.. Sevgili Kuzen geçenlerde tel.görüştük..Corana bitsinde görüşelim diye..çok üzüldüm çok.

-Hayatını ailesi ve hastalarına adamış. Cerrah, gerçek bilim adamı.Sevgili devre arkadaşım. Op.Dr. Em.Albay. Cenap Çevli Corona illetine yenik düştü...Çok üzgünüz.....Ruhu şad olsun...

-Genel cerrahi uzmanı E. Tbp. Alb. Cenap Çevli
Korona virüs enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybetmiştir . Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun .Ailesine dost ve arkadaşlarına sabırlar dilerim.
Başımız sağolsun.

-Dr. Salih Cenap Çevli’yi koronadan kaybettiğimizi şimdi öğrendim, çok üzgünüm :( Kendisi sosyal medyada tanıma fırsatım oldu, mizah yaklaşımı ile değer katmaya çalışan çok iyi, yardımsever bir hekim olarak tanıdım. Çok büyük bir bedel ödüyoruz 

-Son saniyesine kadar ......
Tıp bilimine adanmış ömür....
Ruhun şad olsun yarım asırlık arkadaşım, kardeşim .

Koronaya yenik düşen doktor Salih Cenap Çevli toprağa verildi! Cenazede sadece SuperHaber vardı... ile ilgili etiketler doktor Koronavirüs Korona cenaze SuperHaber Salih Cenap Çevli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.