Koronaya yakalanan usta oyuncu Toygun Ateş entübe edildi!

Sanat camiasındaki ölüm ve hastalık haberlerini duyuran ve bu sebeple de "felaket tellalı" olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay şimdi de, film çekimleri esnasında koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Toygun Ateş'in entübe edildiğini açıkladı.

Onur Akay, bu yıl 66 yaşına giren usta oyncu Toygun Ateş'in Malatya'da devam eden bir korku filmi çekimlerinde koronavirüse yakalandığını ve hastaneye kaldırılarak entübe edildiğini açıkladı.

Akay açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"DURUMU AĞIRLAŞTI VE BİLİNCİ KAPANDI"

Malatya’da çekimleri devam eden bir korku filminde rol alan Toygun Ateş, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kovid-19 testi pozitif çıkan Toygun ağabeyin tedavisi hastanede devam ederken, maalesef durumu ağırlaştı, bilinci kapandı ve yoğun bakıma kaldırılarak entübe edildi. Olayı duyunca çalıştığı yapımcılardan Zeki Sincar ve Adem Sincar'a ulaştım. Onlar da dua isteyerek, Malatya Turgut Özal Devlet Hastanesi’nde yattığını söylediler. Toygun ağabeyciğim, sen güçlüsün ve yeneceksin bu virüsü. Dualarımız seninle Toygun ağabeyciğim”

TOYGUN ATEŞ HAKKINDA

1954 yılında İstanbulda doğan Toygun Ateş, oyunculuk eğitimini İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde aldı. Pek çok tiyatro oyununda rol alan Ateş, 1976'da ise sinema oyunculuğuna başladı. Bu tarihten itibaren 100'den fazla sinema ve tiyatro oyununda oynayan Ateş, pek çok yapımda seslendirme sanatçısı olarak da görev aldı. Aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapan Ateş, oyuncu, senarist ve yönetmen olarak çeşitli projelerde yer almaktadır.

 

 

Koronaya yakalanan usta oyuncu Toygun Ateş entübe edildi! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Onur Akay Toygun Ateş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.