Koronaya yakalanan Demet Akalın yerine o isim geldi!

Televizyon ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen "Demet ve Alişan İle Sabah Sabah" programında ani bir değişikliğe gidildi. Ünlü sanatçı Demet Akalın'ın koronavirüse yakalanması sebebiyle programın bu sabah yayınlanan bölümünde Aslı Hünel seyirci karşısına çıktı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında her gün birbirinden ünlü konuklar ağırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüse açıklandığını duyurmuştu. Akalın'ın karantina süreci devam edereken, programın bu sabah yayınlanan bölümünde Aslı Hünel seyirci karşısına çıktı.

DEMET'İN YERİNİ DOLDURABİLMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL"

Programın başında konuya dair açıklama yapan Aslı Hünel şunları söyledi:

“Çok sevgili arkadaşım Demet ve eşi değerli eniştemiz Okan Kurt koronavirüse yakalandı. Dostlar zor günler içindir. Demet’in yerini doldurmamız mümkün değil ama bir nebze de olsa Alişan'a eşlik etmeye çalışacağım bugün” 

"BABAM KORONAVİRÜSTEN ÖLDÜ"

Diğer tarafran koronavirüs süreciyle ilgili konuşan Hünel, babasını koronavirüs sebebiyle kaybettiğini açıkladı. Annesi ve abisinin de koronavirüse yakalandığını belirten Hünel, "Onların durumu çok şükür iyi" diye konuştu. Hünel, bir anda neredeyse tüm ailesinin koronavirüse yakalandığını ve çok zor günler geçirdiğinin altını çizdi.

Koronaya yakalanan Demet Akalın yerine o isim geldi!

ASLI HÜNEL HAKKINDA

1997'de İstanbul'da dünyaya gelen Aslı Hünel, Türk sanat müziği sanatçısıdır. Aynı zamanda ünlü oyuncu Saruhan Hünel'in de kardeşidir. Hünel'in annesi Arap, babası ise Selanik göçmenidir. Hünel 14 yaşında şan dersleri almaya başlamıştır.

Koronaya yakalanan Demet Akalın yerine o isim geldi! - Resim : 2

Asıl ününe 1994 yılında kavuşan Hünel'in albümleri arasında, Güneş Doğmuyor, Duygular, Kendine İyi Bak, Dönemem, Aynalar, Rengarenk, Aşk’la Yaşayalım , Bambaşka yer almaktadır. Diğer taraftan Hünel, eşi Savaş Yurtsever ile 2018 yılında evlenmiştir.

Koronaya yakalanan Demet Akalın yerine o isim geldi! - Resim : 3

 

 

 

 

Koronaya yakalanan Demet Akalın yerine o isim geldi! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Demet Akalın Alişan aslı hünel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.