Koronaya yakalanan Başkan Muhittin Böcek uyutuldu

Koronavirüse yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavisi 24 gündür sürüyor. Dün yoğun bakıma alınan Böcek'in tedbir amaçlı olarak uyutulduğu açıklandı.

Hastaneden yapılan açıklamada, 24 gündür koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in “astım hastalığı nedeniyle ciğerlerinin zarar görmemesi için tedbir amaçlı uyutulduğu” kaydedildi.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre, Memorial Antalya Hastanesi Direktörü Op. Dr. Özgün Güngör, salı günü itibariyla Böcek’in kan değerlerinde düzelme olduğunu belirterek, şu ifadelerini kullandı:

“Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in 8 Eylül Salı günü itibarıyla kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır. Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir. Bu sürecin her aşamasında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Özlenen Özkan ve tıp fakültesi öğretim üyeleri, her türlü tıbbi ve sosyal desteği sunmuşlardır”

'KALBİ DURDU' İDDİALARINA YALANLAMA

Öte yandan sosyal medyada Böcek'in sağlık durumunun kötüye gittiği ve kalbinin durduğu iddialarına ilişkin açıklama yapan, Antalya Büyükşehir Belediyesi, ''Sosyal medyada asılsız ve çirkin haberler dolaşmaktadır. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in durumu yoğun bakıma alındıktan sonra daha iyiye gitmekte olup tedavisine devam edilmektedir. En yakın zamanda bizlerle olacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Koronaya yakalanan Başkan Muhittin Böcek uyutuldu

Koronaya yakalanan Başkan Muhittin Böcek uyutuldu ile ilgili etiketler Antalya Muhittin Böcek Koronavirüs yoğun bakım
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.