Koronavirüsün bulaşma hızı hesaplandı!

Londra Üniversitesi’nde görevli Hudh Edward Mongomery, corona virüsün 10 döngüden sonra 59 bin kişiye bulaşabileceğini belirterek gripten daha bulaşıcı olduğuna dikkat çekti.

Londra Üniversitesi Koleji’nde (UCL) İnsan Sağlığı ve Performans Enstitüsü'nün direktörü Hudh Edward Mongomery corona virüs salgının bulaşıcılığını değerlendirdi.

Edward Mongomery, ‘’grip ile corona virüs salgınını kıyaslayarak, eğer grip olursanız, ortalama 1.3 kişiye bulaştırırsınız ve 10 döngüden sonra toplamda 14 kişiye grip bulaşmış olur. Covid-19 salgınında ise ortalama 3 kişiye bulaştırırsınız ve 10 döngü sonra yaklaşık 59 bin kişiye corona virüs bulaşmış olur’’ dedi.

 

 

Koronavirüsün bulaşma hızı hesaplandı! ile ilgili etiketler grip Londra Koronavirüs araştırma İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.