Koronavirüsün anavatanında dehşete düşüren karar! Pozitif olanlar öldürülüyor...

Tüm dünya koronavirüs pandemisi ile mücadele ederken virüsün anavatanı Çin hayrete düşüren bir tedbir kararı aldı. Çin'de yetkililer koronavirüse yakalanan hayvanların öldürülmesine karar verdi.

Çin'in Wuhan kentinde ortyaa çıkıp tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele hızla devam ederken Delta varyantı vaka artışlarına neden oldu. 

3 EV KEDİSİ UYUTULDU

Dünyanın dört bir yanında Delta'ya karşı mücadele sürerken Çin'den şoke eden bir haber geldi. New York Daily News'ta yer alan habere göre, Çinli yetkililer koronavirüse yakalanan hayvanları öldürmeye başladı. Aynı habere göre, Çinli yetkililer salgın ile mücadele kapsamında kovid pozitif olan 3 ev kedisini uyuttu.

Koronavirüsün anavatanında dehşete düşüren karar! Pozitif olanlar öldürülüyor...


KARARIN GEREKÇESİ BAKIN NEYMİŞ...

Sosyal medyada büyük tepkilere neden olan bu adım ile ilgili yapılan resmi açıklamada bu kararın apartman sakinlerini virüse karşı korumak için alındığı bilgisinin altı çizildi.

DÜNYA GENELİNDE VAKA SAYILARI ARTTI

Öte yandan dünya genelinde koronavirüs vaka sayısı 233 milyon 770 bine, hayatını kaybedenlerin sayısı 4 milyon 782 bine ve iyileşenlerin sayısı 210 milyon 613 bine yükseldi.

Vaka sayısı ABD'de 44 milyon 60 bini, Hindistan'da 33 milyon 737 bini, Brezilya'da 21 milyon 381 bini ve İngiltere'de 7 milyon 771 bini geçti.

 

Koronavirüsün anavatanında dehşete düşüren karar! Pozitif olanlar öldürülüyor... ile ilgili etiketler Çin kedi hayvan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.