Koronavirüsü yenen ünlü teknik direktörden flaş açıklamalar

Koronavirüse (coronavirus) yakalananlar hastalığı kaç günde atlatıyor? Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'dan flaş açıklamalar... (Covid-19)

Premier Lig'de koronavirüse yakalanan ilk spor adamı olan Mikel Arteta tamamen sağlığına kavuşmak üzere. İspanyol teknik adam bu süreçte neler yaşadığını anlattı.

Koronavirüsü yenen ünlü teknik direktörden flaş açıklamalar

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'ya 12 Mart günü koronavirüs tanısı konmuş, Premier Lig ertesi gün ligleri askıya almıştı.

İspanyol televizyon kanalı La Sexta'ya konuşan Arteta, her şeyin çok hızlı geliştiğini söylerken, "Salı öğleden sonra kendimi şöyle böyle hissediyordum. Doktoru görmeye gittim ama yoktu. İdmandan sonra yönetimden aradılar ve Olimpiakos başkanının koronavirüse yakalandığını ve onunla temas eden herkesin risk altında olduğunu söylediler. Onlara kendimi iyi hissetmediğimi söyledim. Birçok oyuncumuz da onunla temas kurmuştu" ifadelerini kullandı.

Test sonucu kaç günde açıklandı?
"Çarşamba test oldum, sonuç cuma günü açıklandı. Durumu hemen Premier Lig'e ilettik. Tabii ki benimle temas kuran herkes karantina altına girmek zorundaydı. Maçlar da iptal edildi."

Koronavirüsten kaç günde kurtuldu?
"Şu anda çok iyiyim. İyileştiğimi hissediyorum. Covid-19'un semptomlarını atmak ve normal enerji seviyeme dönmek 3-4 gün sürdü."

Premier Lig'de maçlar 30 Nisan'a kadar oynanmayacak.

Arsenal, Avrupa Ligi son 32 turu maçında Olympiakos ile karşılaşmıştı.

Koronavirüsü yenen ünlü teknik direktörden flaş açıklamalar - Resim : 2

Koronavirüsü yenen ünlü teknik direktörden flaş açıklamalar ile ilgili etiketler Arsenal Koronavirüs Korona Premiere League
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.