Koronavirüsü yenen Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, verdiği zorlu mücadeleyi anlattı!

Hastaları tedavi ederken koronavirüse yakalanan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, verdiği mücadelede neler yaşadığını SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e anlattı.

Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesi devam ederken çok sayıda sağlık çalışanı virüsten etkileniyor. Hastaları kurtarmak için mücadele eden fedakar sağlık çalışanları virüsü de sıklıkla kapıyor. Koronavirüse ilk yakalanan hastaları tedavi ederken virüse yakalanan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, yaşadığı zorlu sürecin detaylarını SuperHaber izleyicilerine anlattı.

Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, virüs vücuduna girdikten 5 gün sonra belirtiler göstererek uzun bir tedavi sürecine girdi. Tedaviye ilk başta yanıt vermeyen 41 yaşındaki Akkoyunlu, üçüncü kez uygulanan tedavide daha ağır ilaçlar aldı ve tedaviye yanıt vermeye başladı. Hastalıkla verdiği mücadeleyi anlatırken kronik bir rahatsızlığı bulunmadığı, sağlıklı beslendiği ve düzenli spor yaptığı için koronavirüsü yendiğinin altını çizdi.

Hastalığı yenerek adeta yeniden hayata dönen Prof. Akkoyunlu, tekrar hastaları muayene edeceğini ve koronavirüs ile verilen mücadeleye katkıda bulunacağını belirtti.

Bu süreçte sağlık çalışanlarının canla başla çalıştığını anlatan Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, virüsle savaşırken hayatını kaybedenlerin şehit sayılması gerektiğini vurguladı.

Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu’nun koronavirüsle mücadelesinin tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.