Koronavirüsü yenen doktor Selçuk Köse görevine döndü

Koronavirüsle mücadele ederken görev yaptığı Bakırköy Doktor Sadi Konuk Devlet Hastanesi’nde hastalanan göğüs cerrahisi uzmanı doktor Selçuk Köse görevine döndü. 35 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Köse sosyal medya paylaşımında, ”Aylardan sonra nihayet tekrar görevimin başındayım.” diyerek bu süreçte her zaman yanında olan, başta annesi Vahide Köse ve yakınlarına teşekkür etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Koronavirüs dünyada olduğu kadar Türkiye’de de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarının aldığı önlemlerle salgın hastalık kontrol edilebilir hale gelmeye başladığı belirtiliyor.

PANDEMİ EN ÇOK DOKTOR VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ETKİLEDİ

Pandemi ile mücadelede dünyada olduğu kadar Türkiye’de de hastalığa en çok doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık çalışanları yakalandı. Bir çok doktor koronavirüsle mücadele ederken hastalanarak yaşamlarını yitirdiler. Bunun son örneği ürolog uzman doktor İbrahim Örnek oldu. Koronavirüsüne yakalanan Örnek, yaklaşık 4,5 ay sonra çoklu organ yetmezliği sonucu yaşamını yitirmişti. Bunun yanı sıra korona virüsüne yakalandıktan sonra, tedavi görerek iyileşen doktorlar da oldu. İşte onlardan biri de  www.superhaber.com'nin korona virüsüne yakalanmasından sonra bir çok kez haber yaptığı Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doktor Selçuk Köse oldu.

KORONAYI 35 GÜNDE YENEN DOKTOR KÖSE GÖREVE BAŞLADI

Koronavirüsü ile mücadele ederken, görev yaptığı Bakırköy Doktor Sadi Konuk Devlet Hastanesi, göğüs cerrahisi uzmanı Doktor Selçuk Köse görevine döndü. Tam 35 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ve Çin’den getirilen ilaç ile güçlükle hayata dönen Doktor Köse, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, ”Aylardan sonra nihayet tekrar görevimin başındayım.” paylaşımında bulunarak bu süreçte yanında olan başta annesi Vahide Köse ve yakınlarına teşekkür etti.

Koronavirüsü yenen doktor Selçuk Köse görevine döndü

“HERKESE MİNNETTARIM, HEPİNİZ VAROLUN”

Doktor Selçuk Köse mesajının devamında, ” Aylardan sonra nihayet tekrar görevimin başındayım. Bu süreçte benim her zaman yanımda olan başta annem Vahide Köse  ablam Yıldız Pekmezci, çocuklarım Sarper Çağan, Tilbe Nil ve annelerine, hayat arkadaşım yoldaşım Canan Gül'e, Göğüs Cerrahisi ve Yoğun Bakım kliniğindeki tüm çalışma arkadaşlarıma, benim için dua eden arkadaşlarıma, dostlarıma, hastalarıma hepsine minnettarım. Sizlerin sayesinde hayata tutundum ve görevime başlıyorum. Hepiniz varolun.” İfadelerini kullandı.

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.