Koronavirüsü Türkiye’de… Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan değerlendirdi: Asla panik yapmayın!

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un yeni bölümü yayında…

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ programının bu haftaki bölümünde Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, Türkiye’de de tespit edilen Korona Virüs’e dair değerlendirmelerde bulundu.

“KORONA’DA SÖYLENTİLERE DEĞİL, RESMİ AÇIKLAMALARA İNANIN”

Sağlık Bakanı tarafından Korona virüs ile ilgili ilk vakanın tespit edildiğinin açıklanması sonrasında toplumda bir endişe dalgasının ortaya çıktığına dikkat çekilen programda, asla panik yapılmaması ve söylentiler yerine mutlaka resmi açıklamaların takip edilmesi gerektiğinin altı çizildi.

‘Haberin Olsun’ Korona Virüs gündemiyle SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Koronavirüsü Türkiye’de… Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan değerlendirdi: Asla panik yapmayın! ile ilgili etiketler Türkiye Sağlık Bakanlığı Çin SuperHaber Fahrettin Koca YouTube Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Wuhan salgın ölümcül virüs Virüs korona virüsü Barış Özkan vaka tespit virüs vakaları resmi açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.