Koronavirüsten hayatını kaybetti!

Eski Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'nun dedesi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Hatipoğlu acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı

Acun llıcalı'nın yarışmalarında adını duyuran ve sonrasında TV8'de sunuculuk yapmaya başlayan Hakan Hatipoğlu'nun 93 yaşındaki dedesi hayatını kaybetti.

"ANİ BİR ŞEKİLDE KOVID-19'A YENİK DÜŞTÜ"

Yaşadığı büyük üzüntüyü Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Hatipoğlu, "93 yaşındaki canım dedem, pamuk dedem ani bir şekilde Kovid-19'a yenik düştü. Bende emeği çoktur. Dede torun olmanın ötesinde farklı bir ilişkimiz vardı. Sevginin her şeyi çözebileceğini ben ondan öğrendim. O beni evlat gibi sevdi ben onu babam gibi. Belki de o yüzden Lila'ya hep senin bana baktığın gözlerle bakıyorum dedem benim. Seni çok seviyorum. Çok özleyeceğiz seni. Mekanın cennet olsun canım benim. Çok üzgünüm" dedi.

YORUM YAĞDI

Ünlü ismin paylaşımına Hasan Yalnızoğlu, Uğurkan Erez, Berkan Karabulut, Yiğit Dikmen, Gurur Aydoğan ve Ersin Düzen gibi tanınmış kişilerden baş sağlığı yorumları yağdı.

Koronavirüsten hayatını kaybetti!

Koronavirüsten hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Hakan Hatipoğlu Korona Koronavirüs ölüm vefat
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.