Koronavirüsten can kaybı 7 bini aştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu açıkladı. Son 24 saatte virüs nedeniyle 57 kişi daha yaşamını yitirdi. Bin 527 kişiye ise koronavirüs teşhisi konuldu. Bakan Koca, 13 Eylül'e ait verileri sosyal medya hesabından '' Virüs sevdiklerimizi bizden ayırıyor.'' ifadesi ile paylatştı.

Türkiye'de son 24 saatte 96 bin 97 Kovid-19 testi yapıldı. Yapılan testlerin sonucuna göre 1527 kişiye hastalık tanısı konuldu.

Son 24 saatte 57 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybederken, ağır hasta sayısı 1267 oldu.

Son 24 saatte 1102 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 258 bin 833'e yükseldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ''57 CAN kaybı, 1.527 yeni hasta. Virüs sevdiklerimizi bizden ayırıyor. Bu gidişe dur diyecek olan Birlik ve Beraberlik içinde mücadeledir. TEDBİRde BİRLİK olalım virüse fırsat vermeyelim.'' ifadelerini kullandı

 Koronavirüsten can kaybı 7 bini aştı

Koronavirüsten can kaybı 7 bini aştı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca vaka sayısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.