Koronavirüslü yıldızdan tüm dünyaya mesaj!

Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan koronavirüs, Amerika'yı da vurmuştu. NBA yıldızlarından Donovan Mitchell, yapılan testin ardından koronavirüse yakalanmış ve karantinaya alınmıştı. Yıldız basketbolcu, yaşanan bu gelişmelerin ardından hayranlarına mesaj gönderdi.

Utah Jazz yıldızı Donovan Mitchell, koronavirüs için olduğu testte pozitif çıktıktan sonra, son durumunu açıkladığı bir videoda "iyi hissettiğini" söyledi.

Koronavirüslü yıldızdan tüm dünyaya mesaj!

Mitchell, şu ifadeleri kullandı:

"N'abersiniz millet. Donovan Mitchell burada. Desteğiniz için çok teşekkür etmek istiyorum. Bu benim için çok şey ifade ediyor. İyi hissediyorum. Her şey yolunda gidiyor. Uygun önlemleri alıyorum. Bana sağlık otoriteleri tarafından söylendiği gibi, yalnız kalmak durumundayım, bu yüzden burada bütün gün tek başıma video oyunları oynuyorum. Sahaya dönmek ve dünyanın en iyi taraftarları önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Sizlerin önünde oynamayı gerçekten özledim ve yakında görüşürüz."

Mitchell ve takım arkadaşı Rudy Gobert'in test sonuçları pozitif çıkmıştı.

Mets için oyuncu ilişkileri ve toplum sosyal yardımının direktörü olan Mitchell'in babası için, virüs testi negatif sonuç vermişti.

.

Koronavirüslü yıldızdan tüm dünyaya mesaj! ile ilgili etiketler Koronavirüs NBA Donovan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.