Koronavirüsle savaşırken uyardı: Kendimi koruyorum demeyin!

Aydın'da koronavirüs tedavisi gören bir hasta yaşadıklarını anlattı. Hastane odasında tüm yaşadığı süreci anlatan hasta 'kapalı ortamda çok fazla kalmayın, bana bulaşmaz ben korunuyorum demeyin. Kendimi koruyorum diye bir şey yok" diye konuştu.

Aydın'da koronavirüse yakalanan bir çoçuk babası 35 yaşındaki güvenlik görevlisi, hastalığın zorlu tedavisi süreceni anlatalan bir video paylaştı. Rahatsızlığı sonrası durumdan şüphelenerek Aydın Devlet Hastanesi’ne giden Aydın Yaşar'ın covid-19 testi pozitif çıktı. Tedavi altına alınan Yaşar hastaneden yaşadığı süreci sid video çekerek anlattı.

VATANDAŞLARI UYARDI

Ayakta tedavi gören Aydın Yaşar, “Testin pozitif çıktığını öğrendiğim an psikolojik olarak yıkıma uğradım. Ama ayakta durmaya çalışmamız gerekiyor. Kapalı ortamda uzun süre kalmayın. Allah düşmanıma bile vermesin ama ‘bana bulaşmaz, ben korunuyorum, bana bir şey olmaz’ demeyin. Böyle diyenlere tek bir cevabım var. Kendimi koruyorum diye bir şey yok. Bulaşma ihtimali çok fazla. Mesafenizi koruyun, yoksa her şey size mesafeli olur. Vücudunuzda çok fazla ağrılar oluyor. Bu işin şakası yok. Yanımdaki hasta nefes alamaz hale geldi. Onu yoğun bakıma aldılar. Rabbim korona virüs hastası herkese şifa versin. Lütfen dikkat edin” dedi. (İHA)

Koronavirüsle savaşırken uyardı: Kendimi koruyorum demeyin! ile ilgili etiketler tedavi covid-19

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.