Koronavirüse yakalanmıştı! İş adamı Numan Ceyhan'dan bu kez iyi haber

Koronavirüse yakalanan iş adamı Numan Ceyhan ve eşi Arzu Ceyhan'dan bu kez iyi haber geldi. Ceyhan, sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Yazar Candaş Tolga Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında ünlü iş adamı Numan Ceyhan'ın koronavirüse yakalandığını duyurmuştu.

Yazıda yazar Işık, iş adamı Ceyhan'ın yurt dışı temaslı biri aracılığıyla virüse yakalandığını ve eşinin de testinin pozitif çıktığını belirtmişti.

Işık, ayrıca Ceyhan'ın 15 gün içinde kendisiyle temasta bulunanlara 'test yaptırın' çağrısında bulunduğunu açıklamıştı.

 İŞ ADAMI NUMAN CEYHAN’DAN BU KEZ İYİ HABER VAR!

İş adamı Numan Ceyhan ve eşi Arzu Ceyhan, karantina altına alındıkları hastaneden, sosyal medya aracılığı ile mesaj yayınladılar.

İş adamı Ceyhan mesajında şöyle yazdı.

"Sevgili dostlar. Dün yaptırdığımız korona testinin bende ve eşimde pozitif çıkması üzerine, Acıbadem Maslak hastanesinde karantina altındayız. Genel sağlık durumumuz çok iyi. Bütün dünyanın mücadele ettiği korona virüsünün insanlığın yakasından bir an önce düşmesi ümidiyle, herkese sağlık, huzur ve tedbirli günler diliyoruz. "

Koronavirüse yakalanmıştı! İş adamı Numan Ceyhan'dan bu kez iyi haber

Koronavirüse yakalanmıştı! İş adamı Numan Ceyhan'dan bu kez iyi haber ile ilgili etiketler Sosyal Medya Test Koronavirüs Korona iş adamı candaş tolga ışık Numan ceyhan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.