Koronavirüse yakalanmıştı... Eda Ece babasının son sağlık durumunu açıkladı

Yasak Elma'nın Yıldız'ı oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla annesi ve babasının koronavirüse yakalandığını, babasının durumunun ağır olduğunu takipçileriyle paylaşmıştı. Etiler'de görüntülenen Eda Ece babasının son sağlık durumuyla ilgili güzel gelişmeyi duyurdu. Eda Ece'nin hastanede tedavi gören babası eski sağlığına kavuştu ve taburcu oldu.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran 31 yaşındaki oyuncu Eda Ece, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla anne ve babasının koronavirüse yakalandığını duyurarak, "Annem ve babam, bu hayattaki en değerli varlıklarım. Arayan soran herkese teşekkür ederim, annem iyi, babam da iyi olacak. Sizi çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı. Eda Ece'nin babası zorlu süreci atlattı.

''BABAM EVDE VE İYİ DURUMDA''

Etiler'de görüntülenen Eda Ece, koronavirüse yakalanan babasının son sağlık durumuyla alakalı konuştu. Ünlü oyuncu, "Babam 80 yaşında. Koronavirüse yakalanınca bir süre yattı. Şimdi evde ve iyi durumda" diyerek güzel haberi verdi.

Koronavirüse yakalanmıştı... Eda Ece babasının son sağlık durumunu açıkladı

Koronavirüse yakalanmıştı... Eda Ece babasının son sağlık durumunu açıkladı ile ilgili etiketler Eda Ece
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.