Koronavirüse yakalanan Yasemin Şefkatli'nin yaptığı 'pes' dedirtti

İbrahim Tatlısesin kendisi gibi müzisyen olan oğlu İdo Tatlıses'in nişanlısı model Yasemin Şefkatli, aşı yaptırmadan çıktığı Çeşme - Antalya - Bodrum tatili sırasında koronavirüse yakalanmıştı. Şefkatli'nin hasta yatağından yaptığı paylaşımlar şaşkına çevirdi.

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın 29 yaşındaki şarkıcı oğulları İdo Tatlıses'in aynı yaştaki nişanlısı Yasemin Şefkatli, aşı sırası gelmesine rağmen aşı yaptırmadan tatile çıkınca koronavirüse yakalandı. Çeşme tatiline çıkan ve ardından Bodrum'dan sonra Antalya'ya giden Şefkatli, sosyal medya hesabından "Aslında çok dikkat ediyordum ama galiba biraz rahatladım. Virüs geldi beni buldu" şeklindeki açıklamasıyla testinin pozitif çıktığını duyurdu.

 İdo Tatlıses - Yasemin Şefkatli

Aşı yaptırmadan tatile gittiği için Koronavirüs’e yakalanan Yasemin Şefkatli, hasta yatağında da boş durmadı. Bir yandan “Zor nefes alıyorum” diye dert yanan ünlü model, bir yandan da ürün reklamı yaparak “Reklam hastası” dedirtti.


'KONUŞSAM NEFESİM DARALACAK GİBİ...'

Saklambaç'ta yer alan habere göre; İlerleyen günlerde hastalık sürecini takipçileriyle paylaşan ünlü model, "Bugün bir tık zor geçti. Baş ağrısı, baş dönmesi, inanılmaz bir halsizlik, konuşsam nefesim daralacak gibi. Demin ilk defa kafamı kaldırıp duş alabildim" diyerek yaşadığı sıkıntılı süreci anlattı.

İdo Tatlıses - Yasemin Şefkatli

Bir yandan hasta yatağında yatan Şefkatli, bir yandan da Instagram hesabından ürün tanımı yaparak "Pes" dedirtti.

Takipçileri, "Hasta yatağında bile reklam peşindesin. İlacını iç, yat dinlen nedir bu para hırsı?", diyerek güzel modele tepki gösterdi.

 

Koronavirüse yakalanan Yasemin Şefkatli'nin yaptığı 'pes' dedirtti ile ilgili etiketler İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli koronavirüs aşısı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.