Koronavirüse yakalanan Trump taburcu oldu

Koronavirüse yakalanan ve 4 gün önce hastaneye yatan Donald Trump taburcu oldu. Tedavisine Beyaz Saray'da devam edileceği açıklanan Trump hastaneden çıkarak kendisini bekleyen helikoptere bindi. Trump, 4 günlük tedavinin ardından Beyaz Saray'a geri döndü.

Walter Reed Askeri Tıp Merkezi'ne götürülen Trump, tedbir amaçlı olarak birkaç gün burada kaldı.

Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada bugün (5 Ekim 2020) taburcu olacağını duyurdu. Trump, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Walter Reed Tıp Merkezi'nden ayrılacağım. Gerçekten iyi hissediyorum! Covid'den korkmayın. Hayatınıza hükmetmesine izin vermeyin. Trump Yönetimi altında gerçekten harika ilaçlar ve bilgiler geliştirdik. 20 yıl öncesinden daha iyi hissediyorum!"

HASTANEDEN AYRILDI

Trump, Türkiye saatiyle 01:40 sıralarında hastaneden ayrıldı. Kendisini bekleyen araçlara yönelen Trump gazetecilere el salladı. Trump daha sonra başkanlık helikopteri ile Beyaz Saray'a doğru hareket etti. 

Koronavirüse yakalanan Trump taburcu oldu ile ilgili etiketler Donald Trump ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.