Koronavirüse yakalanan şarkıcı Lara'dan sevenlerini üzen haber! Hastanede tedavi altına alındı

'Allah Versin', 'Adam Gibi Adam' ve 'Katmer' gibi şarkılarıyla 2000'li yıllarda büyük çıkış yakalayan 42 yaşındaki şarkıcı Lara'dan hayranlarını üzen haber! Koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı hastalığın ciğerlerine inmesi nedeniyle yeğeni Yiğit ile birlikte Antalya'da özel bir hastanede gözetim altına alındı.

Alanya'nın yakından tanıdığı şarkıcı İzzet Keskin'in kardeşi olan ünlü şarkıcı Lara ve yeğeni Yiğit'in koronavirüs testlerinin pozitif çıkması sonucu Antalya'daki Özel hastanede gözetim altında tutulduğu öğrenildi.

Şarkıcı Lara

Şarkıcı Lara'nın ciğerlerine inmesi nedeniyle hastanede tedavi altında tutulduğunu bildiren İzzet Keskin, "Lütfen sosyal mesafeye hijyene dikkat edelim ve herkes aşısını yaptırsin. Lütfen tüm hastalara dua edelim" dedi.

Şarkıcı Lara

Instagram hesabından kolunda serumla bir fotoğraf paylaşan Lara ise ''Bana bir şey olmaz demeyin lütfen. Maskenizi takın. Çok zor bir hastalık. Ciğerlerime kadar işlemiş.'' notunu düştü.


Şarkıcı Lara, geçtiğimiz ay estetik operasyon için ameliyat masasına yatmıştı. Pek çok ünlü dudaklarının daha dolgun gözükmesi için çaba harcarken, Lara aksine dudaklarını küçülttürmüştü.

Bir dönemin ünlü şarkıcısı, ameliyat sonrasında, "Sonunda dudaklarım küçüldü. Operasyondan dolayı çok fazla konuşamıyorum" açıklamasını yapmıştı.

Gözyaşları içinde pişman olduğunu söyleyen şarkıcı, dudaklarını hareket ettirmekte zorlandığını ifade etmişti.

İtirafta bulunan 42 yaşındaki Lara, konuyla ilgili, "Ne olur bana dua edin, dudağımla pipet bile tutamıyorum. Lütfen hiçbir yerinize bir şey yaptırmayın. Dudağınız kötüyse bile kalsın" şeklinde konuşmuştu.

 

 

Koronavirüse yakalanan şarkıcı Lara'dan sevenlerini üzen haber! Hastanede tedavi altına alındı ile ilgili etiketler şarkıcı lara lara
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.