Koronavirüse yakalanan şarkıcı Ebru Polat suçu eve gelen misafire attı

Sekiz aydır birlikte olduğu Tolgahan Yıldız ile nikah masasına oturmaya hazırlanan 38 yaşındaki şarkıcı Ebru Polat sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla koronavirüse yasaklandığını duyurdu. Polat, "O kadar korunmama rağmen, evime misafirliğe gelen bir arkadaşımın ihmali yüzünden muhtemelen Covid-19 oldum" dedi.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat, hayranlarına koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Polat, koku alamadığını da belirtti.

''ARKADAŞIMIN İHMALİ YÜZÜNDEN KORONAVİRÜS OLDUM''

Enis Arıkan ve Ezgi Mola'dan sonra son olarak ünlü şarkıcı Ebru Polat'ın koronavirüs testi de pozitif çıktı. Ebru Polat kötü haber sosyal medya hesabından duyurdu. "O kadar korunmama rağmen, evime misafirliğe gelen bir arkadaşımın ihmali yüzünden muhtemelen Covid-19 oldum" diyen şarkıcı, dört kez test yaptırdığını bunlardan ikisinin negatif, diğer ikisinin pozitif çıktığını belirtti.

Koronavirüse yakalanan şarkıcı Ebru Polat suçu eve gelen misafire attı

''MAALESEF BANA DA BULAŞTIRDI''

Polat, "Kendini ne kadar korursan koru sosyal mesafeye dikkat etmezsen ve maske takmazsan evine gelen misafir aşılıyken de korona olsa bile anlamadığım için maalesef bana da ulaştırdı. Çok üzgünüm" dedi.

 

KONSERLERİNİ ERTELEDİ

Hafta sonu tekrar test yaptıracağını söyleyen şarkıcı, "Umarım negatif çıkar. Şimdilik hafta sonu olan Eskişehir ve Bodrum konserlerimi başka bir tarihe erteliyoruz. Mutlaka aşınızı yaptırın. Gerçekten çok önemliymiş" dedi. Polat koku alamadığını ama tat aldığını da sözlerine ekledi.

 

Koronavirüse yakalanan şarkıcı Ebru Polat suçu eve gelen misafire attı ile ilgili etiketler Ebru Polat Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.