Koronavirüse yakalanan Rüştü Reçber'in eşinden açıklama! ''Linç umrumda değil''

Koronavirüse yakalanmasının ardından hastanede tedavi altına altınan eski milli futbolcu Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla eleştirilere yanıt verdi. 

Eski milli futbolcu Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber’in yurt dışından döndükten sonra 14 gün karantina kuralına uymadığı, kendini karantinaya almadığı iddia edilmişti. Koronavirüse yakalanan Rüştü Reçber'in hastanedeki tedavisi sürerken, Işıl Reçber ise Instagram'dan yaptığı açıklamada duygularını dile getirdi.

"O VİRÜS SENİ YENEMEZ"

Işıl Reçber açıklamasında şunları yazdı:

"Zor geçen geceden sonra dedim ki bugün meslek hemşiresi ile sesli mesaj yollarken; bu kadar uçsuz bucaksız sevgiye karşılık iyileşmek zorundasın hadi o virüs seni yenemez eyvallah. Beni merak etme ben çok iyiyim. Linç mi? Umurumda değil. Sen iyileş yeter. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz. Sağlık çalışanlarımız, doktorlarımız, hemşirelerimiz, hasta bakıcılarımız işin içine girince bin kat daha fazla anlamadım ki sizlerin emeğinin karşılığı yok.

Hepiniz birer kanatsız melek iyi ki varsınız; Hülya İrem, Yasemin, Kubilay, Mücahit hoca ilk 24 saatimiz için Allah sizlerden razı olsun. Arayan, mesaj atan, buradan yazan, dün bütün gece uyku uyumayan, bugün telefonun diğer ucunda yine hep yanımda olan, kalbinde aklında olduğumuz, dualarını esirgemeyen birçoğunuza dönüş yapamadım. Üzülerek ama herkese, hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepimizi korusun. Sizleri çok seviyoruz"

 ışıl1

Koronavirüse yakalanan Rüştü Reçber'in eşinden açıklama! ''Linç umrumda değil'' ile ilgili etiketler Işıl Reçber Rüştü Reçber Koronavirüs Korona Instagram corona coronavirüs covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.