Koronavirüs'e yakalanan Prof. Taşçıoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu'nın Koronavirüs'e yakalandığını Türkiye SuperHaber'in Mevlüt Yüksel imzalı haberi ile öğrenmişti. Prof. Taşçıoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin oğlu Onur Taşçıoğlu'ndan açıklama geldi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Babasının Koronavirüs testinin pozitif olduğunu doğrulayan Taşçıoğlu sağlık durumunun ise iyi olduğunu belirtti.

Babasının en son 4-5 ay önce yurt dışına çıktığını belirten Taşçıoğlu şu ifadeleri kullandı;

TEST MAALESEF POZİTİF ÇIKTI

''Sevgili babam sizlerin hocası Prof Dr Cemil Taşçıoglunun covit 19 test sonucu ne yazik ki pozitif çıkmıştır.Kendisi Çapa da enfeksiyon servisinde karantina altındadır. Ateşi yok,solunumu normal, herhangi bir cihaza bağlı durumda değildir. Dünden bugüne durumu stabil seyretmektedir. Tüm hocalarımız kendisine çok iyi bakmakta tüm önlemleri almış bulunmaktadır. Şu an lütfen bilgi kirliliğine izin vermeyin. Çok farklı bilgiler dolasmakta sadece benim dediklerim herşeyi ile doğrudur.

YURT DIŞINA 4-5 AY ÖNCE ÇIKTI
Ayrıyetten babamın yurtdışından gelip gelmedigi ,virusun ordan mı kapıp kapmadığı hakkında sorulara cevabım : yurtdışına en son 4/5 ay önce çıkmıştı kendisi. Bu son sosyal medya mesajım olacak...Sonucta görevimi yaptığıma inaniyorum. Bilgi kirliliği vardı ve bu ortadan kalktı. Bilgi kirliliği ve yalan yanlış yazılar yazanlar lütfen kendini bizlerin yerine koysun ve ona göre hareket etsin.

BABAM EMİN ELLERDE
Kimse telaşlanmasın,galeyana gelmesin. Şuan Türkiye'de yanlış giden birsey yok. Olması gerekenler zamanında yapılıyor. Babamın başına gelen talihsizlik ne yazık ki.Herkesin şunu bilmesini isterim ki babam emin ellerde. Ben hocalarımıza ve sizlere cok güveniyorum.

Koronavirüs'e yakalanan Prof. Taşçıoğlu'nun sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Cemil Taşçıoğlu mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.