Koronavirüse yakalanan Enes Arıkan test sonucu negatif çıkınca halay çekti

Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterine hayat veren sempatik oyuncu Enis Arıkan geçtiğimiz haftalarda ikinci kez koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Aradan geçen zaman sonrasında Arıkan, test sonucu negatif çıkınca bunu halay çekerek kutladı.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen fenomen dizilerinden Camdaki Kız’da Muzo karakterini canlandıran Enis Arıkan, Aralık ayında ikinci kez koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla takipçilerine ve hayranlarına duyurmuştu.

Ağustos ayı içerisinde en yakın arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte koronavirüse yakalanan ve kısa bir sürede eski sağlığına kavuşan Covid-19 test sonucunun pozitif çıkması ile büyük bir şok yaşayan Arıkan bu duruma isyan ederek ''2. Kez korona olan dünya güzeline alkışlarınızı bekliyorum'' ifadelerine yer vermişti.

Evinde karantina süreci geçiren Enis Arıkan, ikinci defa yakalandığı koronavirüse bir kez daha yendi. Günler sonra yeniden Covid-19 testi yaptıran Arıkan sonucun negatif çıkmasını sosyal medya hesabında İbrahim Tatlıses'in 'Eşarbını Yan Bağlama' şarkısı eşliğinde halay çekerek kutladı.

Koronavirüse yakalanan Enes Arıkan test sonucu negatif çıkınca halay çekti

Koronavirüse yakalanan Enes Arıkan test sonucu negatif çıkınca halay çekti ile ilgili etiketler Enis Arıkan Sosyal Medya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.