Koronavirüse yakalanan Birmingham City kalecisi Neil Etheridge, hastaneye kaldırıldı

Koronavirüste "delta varyantı" yükselişe geçti... İngiltere'de vaka sayıları her geçen gün artarken, Birmingham City kulübü Filipinli kalecisi Neil Etheridge'in hastanede tedavi altına alındığını açıkladı. Salı günü Birleşik Krallık'ta 36.660 yeni vaka ve 50 ölüm açıklanmıştı.

İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham City'nin kalecisi Neil Etheridge, koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Mavi-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamda, "Neil Etheridge şu an Covid-19 nedeniyle hastanede tedavi görüyor. Birmingham City olarak kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" dendi.

HOCASINDAN İLK AÇIKLAMA

Filipinli 31 yaşındaki kalecinin durumuyla ilgili İngiliz basınına konuşan teknik direktör Craig Gardner, "Yönetim, personel, oyuncular ve kulübe bağlı herkes adına, hepimiz Neil'in arkasındayız ve COVID-19'a karşı savaşında bir an önce aramıza dönmesini istiyoruz. Yakın ailesiyle sürekli temas halindeyiz ve elimizden gelen her şekilde onları desteklemeye devam edeceğiz. Mümkün olan en iyi ellerde ve hepimiz onu ilk fırsatta evine kabul edebileceğimizi umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Koronavirüse yakalanan Birmingham City kalecisi Neil Etheridge, hastaneye kaldırıldı

DELTA VARYANTINDA ARTIŞ

Birmingham City'ye geçen yaz transfer olan Etheridge, geçen sezon 43 maça çıktı. Birmingham ekibi ligi 18. sırada tamamlamıştı. Salı günü Birleşik Krallık'ta 36.660 yeni Covid-19 vakası ve son derece bulaşıcı Delta varyantı yayılmaya devam ederken 50 ek ölüm kaydedildi. Şu anda virüs nedeniyle yaklaşık 2.700 kişi hastanede.Salı günü günlük 54.296 birinci ve 125.360 ikinci doz olmak üzere toplam 45.978.017 aşı yapıldı.

Koronavirüse yakalanan Birmingham City kalecisi Neil Etheridge, hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler birmingham city Championship Neil Etheridge
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.