Koronavirüse yakalanan Aşkın Nur Yengi'nin sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Zonguldak'ta sevenleriyle buluşmaya hazırlanan şarkıcı Aşkın Nur Yengi koronavirüse yakalanınca yerine Gökhan Türkmen sahne almıştı. Aşkın Nur Yengi'nin sağlık durumuyla ilgili 9 gün sonra yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sahne almaya hazırlanan 51 yaşındaki şarkıcı koronavirüse yakalanınca yerine Gökhan Türkmen geçmişti. Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dokuz gündür özel bir hastanede koronavirüs tedavisi gören Aşkın Nur Yengi, dün iyileşerek taburcu oldu.

Koronavirüse yakalanan Aşkın Nur Yengi'nin sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

 

9 GÜN SONRA HASTANEDEN TABURCU OLDU

Çift doz BioNTech aşısına rağmen hastalığı ağır geçiren Yengi, Amerikan Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Dokuz gün hastanede yatan ve dün taburcu olan şarkıcı, güzel haberi sosyal medya hesabından verdi.

Koronavirüse yakalanan Aşkın Nur Yengi'nin sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Elif Altuğ ve ekibiyle birlikte poz veren Aşkın Nur Yengi, doktorlarına teşekkür ederek, “Başta Amerikan Hastanesi Başhekimi Sayın İsmail Bozkurt, değerli doktorum Elif Altuğ ve güler yüzlerini esirgemeyen, canla başla çalışan kıymetli hemşire kardeşlerime şükran ve minnetle” notunu düştü. Sosyal medyada sanatçıya çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi.

 

 

Koronavirüse yakalanan Aşkın Nur Yengi'nin sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme ile ilgili etiketler tedavi Hastane aşkın nur yengi covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.