Koronavirüs yüzünden öldü, cenazesi tüyler ürpertti!

Virüsün çıkış kaynağı olan Çin’in ardından en çok etkilenen ülkeler ise İtalya, İran ve Güney Kore oldu. İtalya’da can kaybı 631’e çıkarken, İran’da ise bir günde 54 hasta hayatını kaybetti. Son olarak İran’da bir cenaze töreninden gelen kareler tüm dünyayı şoke etti.

İran'da koronavirüsten ölen Devrim Muhafızları eski komutanının cenaze töreninden inanılmaz kareler geldi.

Can kaybının 291'e çıktığı İran'da, koronavirüsten ölen Devrim Muhafızları'nın eski komutanlarından Ferzad Tazari'nin cenaze töreni Tahran'da düzenlendi.

Koronavirüs yüzünden öldü, cenazesi tüyler ürpertti!

Törende, daha önceki cenazeleri hatırlatan görüntüler vardı. Tazari'nin kefenlenmiş cesedi omuzlarda taşınırken, cenazeye katılanların bazılarının maske takmaması dikkat çekti.

Eski komutanın yakınları, büyük bir fotoğrafın dikildiği mezara elleriyle toprak attı.

Halihazırda 8 bin 42 insanın koronavirüse yakalandığı İran'da, cumhurbaşkanı yardımcısı ve 20'yi aşkın milletvekilinde de Covid-19 çıktı.

Koronavirüs yüzünden öldü, cenazesi tüyler ürpertti! - Resim : 2

İTALYA'DA 1 GÜNDE 168 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Korona virüsü nedeniyle acil durum önlemlerinin ülke geneline yükseltildiği İtalya'da virüs nedeniyle ölenlerin sayısının 631'e yükseldiği açıklandı.

Koronavirüs yüzünden öldü, cenazesi tüyler ürpertti! - Resim : 3

 

 

Koronavirüs yüzünden öldü, cenazesi tüyler ürpertti! ile ilgili etiketler Son dakika İran Koronavirüs devrim muhafızları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.