Koronavirüs yüzünden değilmiş...

Almanya'nın Düsseldorf kentinden 15 Haziran günü Adana'ya gitmek üzere kalkış için hazırlanan, XQ783 uçuş numaralı SunExpress uçağında bir yolcu rahatsızlandı. Nefes almama sıkıntısı çeken yolcu uçaktan indirildi. Koronavirüs testi negatif çıkan yolcunun strese bağlı nefes problemi yaşadığı ortaya çıktı.

Almanya'nın Düsseldorf kentinden Adana'ya gitmek üzere kalkış için hazırlanan, XQ783 uçuş numaralı SunExpress uçağında bir yolcu, nefes almada sıkıntı yaşadı. Kurallar gereği uçaktan indirilerek, sağlık görevlilerince muayene edilen yolcuya Covid-19 testi yapıldı. Sonucu negatif çıkan yolcunun, uçuş fobisi nedeniyle kapılar kapandığında strese bağlı nefes problemi yaşadığı belirtildi.

HAVA YOLU ŞİRKETİ AÇIKLAMA YAPTI 

Hava yolu şirketi SunExpress'ten yapılan yazılı açıklamada, " Düsseldorf - Adana uçuşumuz, rahatsızlanan yolcumuza kabin ekiplerimiz tarafından gerekli müdahalenin yapılması ve yolcumuzun bagajlarının indirilmesinin ardından gecikmeli olarak gerçekleşmiştir. Tüm önlemleri alınmıştır.Uçuşlarda yolcular  ve uçuş ekipleri  maske ile seyahat etme zorunluluğu vardır. Tüm uçaklarda ameliyathanelerde kullanılan HEPA filtreleme sistemi mevcuttur ve bu filtreler, koronavirüs de dahil olmak üzere bilinen tüm virüslere karşı yüzde 99,9'luk bir başarı oranı ile uçak içindeki havayı her üç dakikada bir sürekli temizlemektedir." denildi.

Koronavirüs yüzünden değilmiş... ile ilgili etiketler uçak Korona yolcu indirildi çıkmadı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.