Koronavirüs vaka sayısında dünya rekoru kırıldı! Şu ana kadar tespit edilmiş en yükseği...

Koronavirüs salgını dünyayı etkisi altına almaya devam ederken günlük koronavirüs vaka rekoru kırıldı. Dünya genelinde geçtiğimiz 24 saatte 893 binden fazla yeni Koronavirüs vakası tespit edildi. Yapılan açıklamaya göre bu rakam şuana kadar dünyada tespit edilen en yüksek günlük koronavirüs vaka sayısı.

Haber ajansı AFP’de yer alan son dakika haberine göre geçtiğimiz 24 saatte 893 binden fazla yeni Koronavirüs vakasıyla birlikte dünyada günlük koronavirüs vaka rekoru kırıldı.

EN SON 8 OCAK'TA 819 BİN VAKAYLA REKOR KIRILMIŞTI

Bundan önceki günlük vaka rekoru 8 Ocak'ta 819 bin vakayla kırılmıştı.

Dünya çapındaki vaka artışının Hindistan'da yaşanan korkunç vaka artışıyla bağlantılı olduğu düşünülüyor.

 

Koronavirüs vaka sayısında dünya rekoru kırıldı! Şu ana kadar tespit edilmiş en yükseği...

VAKA SAYISI 146 MİLYONU GEÇTİ

İlk kez Aralık 2019'da Çin'in Vuhan kentinde görülen ve "Kovid-19" olarak adlandırılan dünya çapında ölümlere neden olan koronavirüs milyonlarca insanı tedirgin etmeye devam ediyor.

Dünya genelinde koronavirüs vaka sayısı 146 milyonu geçti.

Koronavirüs vaka sayısında dünya rekoru kırıldı! Şu ana kadar tespit edilmiş en yükseği... ile ilgili etiketler Rekor vaka sayısı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.