"Koronavirüs Türkleri etkilemez" diyen Oytun Erbaş'tan ilginç sözler: Türkiye'nin Elon Musk'ıyım!

Koronavirüsün Çin'de ortaya çıktığı zamanlarda "Koronavirüs Türkleri etkilemez" açıklamasıyla gündem olan Doç. Dr. Oytun Erbaş, katıldığı bir Youtube programında söylediği sözler ile ilgiyi yine üzerine çekmeyi başardı. Pek çok araştırma yaparak literatüre çok şey kattığını öne süren Erbaş, "Eğer ben doğru işler yaparsam Türkiye'nin Elon Musk'ıyım" dedi.

Çin'de başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin başlarında "Koronavirüs türkleri etkilemez" diyerek dikkatleri üzerine çeken Doç. Dr. Oytun Erbaş, Youtube'da Hakan Bilgin'in programına katılarak yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Erbaş, "Birçok araştırma yaptım, literatüre çok şey kattım. Ve ölürken ben 80 yaşındaki bir Türk bilim adamının yapacağını 40 yaşında bitirdim. Neden  ben BioNTech gibi olmayayım? Benim önümde kırk yıl daha var. Eğer ben doğru işler yaparsam Türkiye'nin Elon Musk'ıyım. Bak bunda mütevazı değilim. Çünkü şu an bir Oytun yetişmeye kalksa kırk sene sürer" dedi.

 

"Koronavirüs Türkleri etkilemez" diyen Oytun Erbaş'tan ilginç sözler: Türkiye'nin Elon Musk'ıyım! ile ilgili etiketler elon musk Oytun Erbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.