Koronavirüs testine gitmek istemedi! Kendisini odaya kilitledi

Kırıkkale'de, koronavirüs testi pozitif çıkan babaannesi ile temas eden ve hastaneye götürülmek istenen N.Ü. (16), kendisini odasına kilitleyerek sağlık görevlilerine direndi.

 

Kent merkezindeki Yenimahalle'de oturan kimliği açıklanmayan yaşlı bir kadının, yüksek ateş şikayetiyle geldiği hastanede yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.

Koronavirüs testine gitmek istemedi! Kendisini odaya kilitledi

HASTANEYE GİTMEK İSTEMEDİ

Bunun üzerine kadının temas halinde olduğu kişiler de koronavirüs taramasına tabi tutuldu. Yaşlı kadının beraber yaşadığı torunu N.Ü. sağlık görevlilerinin eve gelmesi üzerine korkarak kendini odasına kilitledi. Balkondan sağlık ekiplerine seslenen N.Ü., hastaneye gitmek istemediğini ve bir haftadır evden çıkmadığını söyledi.

 YARIM SAAT İKNA İÇİN ÇABALADILAR

 Genç kız, bir tülü ikna edilemeyince itfaiye ekiplerine haber verildi. Yaklaşık yarım saat süren ikna çabalarının ardından kapıyı açan N.Ü., sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılarak gözlem altına alındı. 

 

 
Koronavirüs testine gitmek istemedi! Kendisini odaya kilitledi ile ilgili etiketler Kırıkkale Hastane sağlık ekipleri direndi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.